De beste
kantoorruimteverhuurder
van 2016!

HNK – Het Nieuwe Kantoor

Om de kantoorformule HNK van NSI levendig en succesvol te houden werken wij al sinds de start mee aan de meeste communicatiemiddelen en reclame-uitingen. Van de website, copy, tot e-mail en DM en van beursmateriaal tot outdoor en vastgoedfotografie.

De HNK website moest een gevoel neerzetten

Alle HNK locaties hebben een gedeelde entree (sociaal hart) met een WOW factor. Die WOW factor moest ook online zichtbaar en vindbaar worden. Inmiddels is de website op alle vlakken flink gegroeid, letterlijk door uitbreiding van locaties maar zeker ook door nieuwe wensen en behoeftes. Een belangrijke taak daarbij is het bewaken van het gebruikersgemak, de structuur en technische werking. De komende periode zal naar verwachting de site meer een e-commerce functie gaan krijgen.

Campagnes

Om nieuwe locaties, maar bijvoorbeeld ook het HNK membership en lokale events te promoten ontwikkelen wij campagnes voor zowel display campagnes, e-mailcampagnes als printadvertenties en DM.

Outdoor en andere producties

HNK heeft de ambitie om meer te zijn dan een werkplek en organiseert daarom events op HNK locaties en is regelmatig op beurzen en events te vinden. Wij geven handen en voeten aan outdoor en indoor materiaal en activaties die bezoekers met HNK in aanraking brengen.