Woningselector, kavelkaarten en winkelmandjes

Joost Schut

Joost Schut

Auteur

E-mail: joost@brightlot.nl
WhatsApp: 06-18511940

je ontkomt er bijna niet meer aan, en dat moet je ook ook niet willen denken wij! Vastgoed te koop of te huur staan en gaat het om meer dan een paar woningen is het al snel heel nuttig om dit aanbod in een woningselectie tool te presenteren. De een noemt het een woningselector de ander een dynamische kavelkaart, we bedoelen hetzelfde, namelijk het middels een dynamische online tool makkelijk realtime vindbaar maken van passend (beschikbaar) aanbod. 

Dynamische kavelkaarten zijn er in allerlei soorten en maten. Het doel is altijd om, hoe complex of transparant een gebouw ook is, te zorgen voor een zo kort mogelijke journey voor de kandidaat geïnteresseerde richting zijn of haar nieuwe woning en vooral ook voor een zo goed mogelijke match te zorgen. Dat houdt in dat er goede filter mogelijkheid moet zijn en dat een willekeurige geïnteresseerde snel doorheeft hoe hij of zij woningen kan selecteren en bekijken.

Interactieve kavelkaarten geven jouw vastgoedprojecten een voorsprong

Standaard zijn onze WordPress websites speciaal voor vastgoedprojecten al bijzonder krachtig met onder andere een SEO vriendelijke structuur, responsive design (voor de juiste weergave op elke device), Google service integratie… Elke projectwebsite is dus ook uit te breiden is met een dynamische kavelkaart  plugin die altijd het actuele aanbod weergeeft.

Deze plugin toont kavelkaarten, verwerkt interesse formulieren en inschrijvingen en schiet die door naar een database of CRM maar verwerkt ook voorkeurswoningen en biedt geïnteresseerde ook de kans om voorkeuren on site aan te passen.

Brightlot plugin voor Dynamische kavelkaarten

De plugin die wij ontwikkeld hebben is geschikt voor koppeling aan de meest gangbare CRM/ERP systemen. Denk aan Eye-move, Woningdossier, NieuwbouwOffice maar kan met relatief weinig effort ook gekoppeld worden aan andere databases of feeds.

Aan de voorkant zitten de plugin en daarmee de kavelkaart niet vast aan standaard template of design. Dit in tegenstelling tot veel andere aanbieders.